Powered By Blogger

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Χρήστος Καπάταης: Πρώτη φορά αξιοποίηση του Beach Volley

Χρήστος Καπάταης: Πρώτη φορά αξιοποίηση του Beach Volley

Για εσκεμμένη απαξίωση των Ολυμπιακών Ακινήτων στο θαλάσσιο μέτωπο της Καλλιθέας, ώστε αυτά να πωληθούν σε εξευτελιστικό τίμημα για το Ελληνικό Δημόσιο, μιλά  ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών, κ. Χρήστος Καπάταης.
Δημόσιες υπηρεσίες, όπως πχ η Περιφέρεια αλλά και άλλες που πλήρωναν τόσα χρόνια εκατομμύρια ευρώ για ενοίκια σε ιδιώτες, θα μπορούσαν να είχαν εγκατασταθεί σε αυτά τα κτίρια, τονίζει ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, υπογραμμίζοντας ότι η προηγούμενη διοίκηση της Περιφέρειας δεν είχε διεκδικήσει δημόσιο χώρο.
Οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές αν αναλογισθεί κανείς ότι οι χώροι αυτοί είναι έτοιμοι να λειτουργήσουν με ελάχιστες εργασίες συντήρησης, αλλά δεν λειτούργησαν ποτέ με την Ολυμπιάδα της Αθήνας αν και η κατασκευή τους στοίχισε πανάκριβα στο Ελληνικό Δημόσιο.
Πρόκειται για χώρους (γραφεία, αποθήκες, αίθουσες συναντήσεων, press room, κ.α.) σε άριστη κατάσταση έτοιμους να λειτουργήσουν, όμως έμειναν κλειστοί για περισσότερο από 12 χρόνια. Οι χώροι αυτοί λειτούργησαν για περίπου εικοσι ημέρες στην Ολυμπιάδα της Αθήνας και έκτοτε σφραγίσθηκαν.
Πηγή: Kallitheaonline.gr

Ρημαγμένο το γήπεδο Beach Volleyballστην Παραλία Καλλιθέας

ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΙΛΙΣΟΥ  Ένας υγροβιότοπος σβήνει...
 Να κηρυχθεί "Φυσικό Πάρκο"

Το δέλτα του Ιλισού (εκβολές) σήμερα

Η παραλία Καλλιθέας σήμερα 

 Δώστε πίσω στους κατοίκους την Παραλία Καλλιθέας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου