Powered By Blogger

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Γεράσιμος Φωκάς: Η Αθήνα έχει προοπτικές και δυναμική στον τουρισμό

Γεράσιμος Φωκάς: Η Αθήνα έχει προοπτικές και δυναμική στον τουρισμό

«Από το ξεκίνημά μας, ένα πάθος έχουμε: να ικανοποιούμε τις προσδοκίες των πελατών μας, να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας, να είμαστε βέβαια σύννομοι, να πληρώνουμε στην ώρα τους υπαλλήλους και τους προμηθευτές μας, να ξεχωρίζουμε το ταμείο της εταιρείας από τη δική μας τσέπη. Ετσι πορευόμαστε. Και με έντονη την αίσθηση της κοινωνικής μας ευθύνης.
Θα μιλήσω για τον εαυτό μου: η κοινωνία μου έδωσε πράγματα, ανέκαθεν ήθελα να της επιστρέψω κι εγώ ό,τι μπορούσα. Αλλοι παίρνουν και δεν δίνουν τίποτα κι άλλοι δίνουν αλλά δεν παίρνουν. Σε μια δύσκολη συγκυρία εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την επένδυση. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Δεν ήταν απλή υπόθεση. Η επιτυχία θα ήταν δική μας, αλλά η αποτυχία δική μου. Δεν το φοβήθηκα. Συνεχίσαμε.
Μόνο το κόστος για τη στατική ενίσχυση του κτιρίου πλησίασε τα 3 εκατ. ευρώ. Αλλά το Electra Metropolis είναι σαν να έχει χτιστεί σήμερα», τονίζει ο κ. Φωκάς.
«Και δεν είναι μόνο αυτό. Δώσαμε δουλειά σε εκατοντάδες ανθρώπους και επιχειρήσεις. Η οδός Μητροπόλεως αναβαθμίζεται. Το ταλαιπωρημένο κέντρο της πόλης παίρνει ξανά ζωή.
Πιστέψαμε στη δυναμική της Αθήνας, πιστέψαμε ότι μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς στο ευρωπαϊκό city break. Εχει τόσα πλεονεκτήματα: τα μουσεία, οι αρχαιολογικοί χώροι, το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το αεροδρόμιο, η Αθηναϊκή Ριβιέρα... Ποια άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα σου δίνει τη δυνατότητα μέσα σε είκοσι λεπτά να βρεθείς από το κέντρο της σε μια υπέροχη θάλασσα και μέσα σε περίπου μία ώρα σε χιονοδρομικό κέντρο για σκι; Εχει προοπτικές η Αθήνα. Αρκεί να το πιστέψουμε όλοι...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου