Powered By Blogger

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Ο Άγιος Συνδικαλιστής εορτάζει 365 ημέρες τον χρόνο




Ο Άγιος Συνδικαλιστής εορτάζει 365 ημέρες τον χρόνο

Στις βουλευτικές εκλογές του 1981 δημιουργήθηκε ένας νέος άγιος, ο οποίος μέχρι και σήμερα επισκιάζει τα πάντα μέσα στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον Άγιο Συνδικαλιστή.
Πριν τις εκλογές του 1981 επικρατούσε ένα χάος. Όλοι ήλπιζαν σε ένα φως. Ήλθαν οι Βουλευτικές εκλογές του 1981 και άλλαξαν τα μέχρι τότε δεδομένα. Στις αλλαγές που επήλθαν μετά τις εκλογές ήταν και η αποδοχή του Άγιου Συνδικαλιστή.
Αυτός ο νεοδημιούργητος Άγιος Συνδικαλιστής προστατεύει όλους τους Συνδικαλιστές, που έχουν ένα δυναμικό βεληνεκές. Δηλαδή έχουν μεγάλο κοινό που τους αποδέχεται. Το πώς και το γιατί τους αποδέχεται το κοινό, δεν έχει καμιά απολύτως σημασία. Το αποτέλεσμα μετρά, δηλαδή ότι έχουν μεγάλη αποδοχή.
Αν στην εργασία τους, και στην ζωή τους γενικά, υπάρχουν άλλα προβλήματα όπως: δεν εργάζονται ποτέ, την δική τους δουλειά την φορτώνουν στους συναδέλφους τους, είναι απότομοι, προσβλητικοί, κ.α. αυτά θεωρούνται προσόντα.
Επίσης εάν ο μισθός τους είναι πάνω από 50.000 ευρώ ετησίως είναι επί πλέον προσόν.
Καθώς και εάν έχουν off shore Εταιρεία, αυτό είναι το μεγάλο προσόν και θα τρέξει ο Άγιος Συνδικαλιστής για να κάνει το θαύμα του και να τους ξελασπώσει.
Αν τυχόν πρόκειται για την Παιδεία, τότε είναι που εφαρμόζεται κατά κόρον η στήριξη του Άγιου Συνδικαλιστή. Στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, για να μπορέσει να μπει ένας καινούριος και να διδάξει, πρέπει να έχει περάσει από τα στάδια του Συνδικαλισμού και να έχει τα εύσημα τους.  Αν θυμηθούμε τον τρόπο που εκλέγονται οι Πρυτάνεις, και γιατί αφήνουν να δρουν μέσα στις Πανεπιστημιακές Σχολές οι διάφορες ομάδες, τότε θα κατανοήσουμε καλλίτερα ποιους και γιατί ευλογά ο Άγιος Συνδικαλιστής.
Όσο για την υπόλοιπη παιδεία (πρωτοβάθμια- δευτεροβάθμια), συνειδητοποιούμε σχεδόν καθημερινά την δράση του και την βοήθεια του. Οι μη σωστοί εκπαιδευτικοί έχουν πάντα την βοήθεια του Άγιου Συνδικαλιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου