Powered By Blogger

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς ο ΙΣΑ και το ΕΔΔΥΠΠΥ

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς ο ΙΣΑ και το ΕΔΔΥΠΠΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Αυτές τις κρίσιμες για το νησί σας ωρες, το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), δηλώνει την ενεργό συμπαράστασή του προς το Δήμο Κεφαλονιας που αποτελεί μελος του αυτοδιοικητικού κορμού του. Μπροστά στα δεινά που καλείσθε να αντιμετωπίσετε, τόσο το ΕΔΔΥΠΠΥ όσο και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνων είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε.

Μέσα από το Κοινωνικό Φαρμακείο που έχουμε ιδρύσει στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τα φάρμακα για τους χρονίως πάσχοντες, τους ανασφάλιστους, τους απόρους και τις λοιπές πληθυσμιακές ομάδες που οι κοινωνικές σας υπηρεσίες μας υποδείξουν, σε μια καθολική προσπάθεια να απαλύνουμε το δράμα των σεισμόπληκτων πολιτών σας.

Μπορείτε να αποστείλετε τη λίστα με τα απαραίτητα φάρμακα που χρειάζεστε στο εμαιλ ikapostolis@isathens.gr

Κοντά στους σεισμόπληκτους κατοίκους σας είναι η Ιατρική Ομάδα Άμεσης Δράσης του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, η οποία βρίσκονται σε ετοιμότητα, και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κεφαλονιάς, μπορεί να ενισχύσει σε υποστηρικτές υπηρεσίες υγείας στη διαχείριση της μετασεισμικής κρίσης, όπου και αν χρειαστεί.

Ευχόμενοι μια διαδικασία γρήγορης και εύκολης αποκατάστασης των πληγέντων, δηλώνουμε σε επιφυλακή για ότι χρειαστούν οι πολίτες της Κεφαλονιάς.

 Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και του ΕΔΔΥΠΠΥ

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου